Szerintem Gollam volt az

Egy parlamenti képviselő szerint erdei tündérek teszik tönkre Írország útjait

Az ír állam az elmúlt tíz évben negyvenezer eurót költött egyetlen autóút hibáinak a kijavítására.

2017.08.11 14:35ma
hirdetés

Danny Healy-Rae, független ír parlamenti képviselő szerint az erdei tündék teszik tönkre Írország autóútjait - írja a The Irish Times.

Kerry megye útjain egyre szaporodnak a kátyúk - Healy-Rae szerint azért, mert a környéken több szent hely, ún. +tündér-erődítmény" található. (Így hívják az írek a kör alakban ültetett fákból álló ligeteket.)

Hogy valóban az erdei tündérek tehzetnek-e az írországi közutak ramaty állapotáról, az kérdéses, de tény, hogy az állam az elmúlt tíz évben negyvenezer eurót költött egyetlen autóút, az N22-es javítására - mindhiába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.