USA

Megölte kislányát, hogy "megmentse a földönkívüliektől"

Puskával lőtte le hat éves kislányát az édesanya, mert szerinte "földönkívüliek voltak a gyerek testében."

2017.08.01 13:22ma.hu

A döbbenetes gyilkosság még februárban történt a virginiai Hot Springsben. A 27 éves Darla Elizabeth Hise lelőtte hat éves kislányát, Abigail Grace-t egy puskával. A nő a rendőröknek később azt állította, azért lőtte le a gyereket, mert a kislány testében "földönkívüliek voltak" és "ki akarta szedni őket a gyomrából, hogy megmentse".

A nőnek mentális problémái voltak, és kábítószert is fogyasztott. Márciusban elmeorvosi vizsgálatnak vetették alá, hogy kiderüljön, bíróság elé állhat-e. A vizsgálat eredményeit nem hozták nyilvánosságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.