Trumpistan

Egy szenátor őrültnek nevezte Trumpot, elfelejtve, hogy be van kapcsolva a mikrofonja

Egyik kollégájával többek között arról beszélgetett, hogy az elnöknek dunsztja sincs róla, hogyan kellene összerakni a költségvetést.

2017.07.26 09:15ma.hu
Fotó: AFP

Kedden az amerikai szenátus ülése után egy véletlenül bekapcsolva maradt mikrofon rögzített egy Susan Collins, Maine állam republikánus szenátora és Jack Reed Rhode Island demokrata szenátora közti beszélgetést.

A Washington Post által nyilvánosságra hozott felvételen a két szenátor arról beszélgetett, hogy Donald Trump amerikai elnök teljesen alkalmatlan a kormányzásra, és sorozatban követi el a súlyosabbnál súlyosabb hibákat. Collins - aki mellesleg a Trumpot támogató republikánus párt tagja - egyenesen azt mondta, szerinte az elnök még azt sem tudja, hogy létezik egy olyan törvény, amely a költségvetés elfogadásának módját szabályozza.

A két szenátor hosszan beszélgetett arról, hogy a Trump-adminisztráció szerintük gondolkodás nélkül ment neki a költségvetési tervezésnek, nincs lényegi tervük, és így viszont, ha nem lesz megállapodás a költségvetésről, amivel az államszervezet lebénulását kockáztatja az elnök.

"Szerintem őrült" - mondta Reed Trumpról, mire Collins azzal válaszolt, hogy ő is aggódik.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.