Erőszak

Elnézést kért az Orbánt kifütyülő nőt földre rántó férfi

A Facebookon ismerte el, hogy elfogadhatatlan volt a viselkedése.

2017.07.23 10:40ma.hu

A Facebookon kért bocsánatot az Orbán tusnádfurdői beszéde alatt fütyülő fiatal nőt a hajánál fogva földre rántó férfi, B. Áron.

"Ami ma történt, tudom, elfogadhatatlan! Elnézést kérek, nem így kellett volna eljárnom!"

Mint ismeretes, egy erdélyi magyar nő kifütyülte Orbán Viktort a tusnádfürdői beszéde közben. Az akció nem tartott sokáig, a tiltakozót a hajánál fogva rántották le a földre, majd egy biztonsági őr kivezette a rendezvény helyszínéről. A nő ott újságíróknak elmondta, hogy többek között a paksi beruházás és a városligeti fakivágások miatt fütyülte ki a kormányfőt.

A sajnálkozás azonban későn jött, az emberek a bejegyzés alatt több száz hozzászólásban fejezték ki nemtetészésüket az ügyben. Az oldala azóta elérhetetlenné vált.

Orbán Viktor beszédét követően sajtótájékoztatót tartott Kósa Lajos. Az esettel kapcsolatban elmondta: megnézte a felvételeket, valóban történt provokáció, és a rendezők a nagyobb baj megelőzése érdekében, kimentették, kivezették a nőt. Majd egy focis hasonlattal élve elmondta, ha bármelyik B-középbe beül az ember egy másik csapat mezébe, akkor a biztonságiak az ő érdekében cselekednek határozottan - írja az Index.

Sokaknak szemet szúrt, hogy a férfinál profi fotósfelszerelés van, így felmerült, hogy esetleg hivatásos fotóriporterként dolgozott a fesztiválon - írja a 168 óra. Kiderült, hogy esküvői fotós. A HírTV azonban azt is megtudta, hogy Borbát Áron a csíkszeredai magyar konzul sajtósának férje. A 444 talált is tőle képeket a konzulátus Facebook-oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.