Iszlám Állam

Nőnek öltözve próbálnak meglépni a terroristák Moszulból

Az egyik Iszlám Állam katona is nőnek öltözött, kitömte a melleit és alaposan kisminkelte magát - egy dolgot azonban elfelejtett: borotválkozni.

2017.07.22 15:12ma.hu

Az Iszlám Állam terroristáinak sem tartott sokáig, hogy feltalálják Conchita Wurstöt, mindazonáltal ez annyira nem jött be Moszulnál, mint az Eurovíziós dalfesztiválon.

A július 10-én felszabadított városból menekültek a terroristák, különböző módszerekkel. Sok radikalizálódott nő például szexrabszolgának adta ki magát, hátha sikerül így meglépniük. A férfiak álruhában próbálnak megszökni, csak éppen borotválkozni felejtettek el hozzá. Az iraki hadsereg be is mutatott pár fényképet, hogyan csinálnak magukból nőt a terroristák. Hát, nem sok sikerrel...



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.