Tóban fuldokolt, eszükbe sem jutott segíteni

Röhögve videózták, ahogy vízbe fullad a mozgássérült férfi

Röhögve nézte végig és levideózta egy csapat tinédzser, ahogy vízbe fullad egy mozgássérült férfi. Megrázó tartalom, csak erős idegzetűeknek!

2017.07.21 12:56ma.hu

Jamel Dunn csupán 32 éves volt, Floridában élt. Július 9-én látták utoljára menyasszonya társaságában. Holttestét 14-én találták meg.

Jamel Dunn (Fotó: AP)

A megrázó videóra a férfi egyik barátja bukkant rá az interneten, majd megmutatta a rendőröknek. Még a sokat látott hatóságok szerint is rendkívül felkavaró a felvétel. A videón a fuldokló Dunn látható. A háttérben egy csapat fiatal röhögve kiabál neki. "Hiába ordibálsz idióta, úgysem fog segíteni senki!" - üvöltik, miközben a férfi segítségért könyörög.

Azt még nem sikerült tisztázni, hogy került a férfi a tóba, ám a tinédzsereket már elkapták. Semmi megbánást nem mutattak, ám az ügyész szerint nem biztos, hogy felelősségre vonhatóak az ügyben.

Rendkívül megrázó videó, csak erős idegzetűeknek!!!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.