Baleset

Három fiatal esett ki Medgyesen egy körhintából

Az áldozatok 15,16 és 24 éves lányok.

2017.07.16 08:29ma.hu
hirdetés

Három fiatal esett ki Medgyesen egy körhintából péntek este a városi sörfesztivál ideje alatt - írja a Transindex.. A fiatalokat azonnal kórházba szállították Nagyszebenbe - tájékoztatott a katasztrófavédelmi felügyelőség. Az áldozatok 15,16 és 24 éves lányok. A két kiskorú hétfőig megfigyelés alatt marad a kórházban, ugyanis mindketten gerincütéseket szenvedtek, de sérüléseik nem súlyosak. A 24 éves lányt már kiengedték a kórházból. A katasztrófavédelmi felügyelőség képviselői szerint a baleset egy meghibásodás miatt történt. A körhinta hidraulikus rendszerében elszakadhatott egy tömlő, a gépezetet nem tudták teljesen megállítani. Az áldozatok a föld közelében estek ki a hintából. A rendőrség a helyszínen nyomozásba kezdett, hogy megállapítsák a baleset pontos körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.