Merénylet

Savval öntötték arcon áldozataikat a robogós támadók Londonban

A támadók legalább öt embert bántalmaztak, egyikük életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2017.07.14 11:18ma.hu
hirdetés
Fotó: PA

Nyomozást indított a brit rendőrség, miután csütörtökön 90 percen belül öt bejelentés is érkezett hozzájuk londoni savtámadásokról - írja a Guardian. Egy áldozat életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrség tájékoztatása szerint az incidensek kapcsolódnak egymáshoz, a támadók pedig két sértettől elrabolták a robogóikat.

Egy tinédzsert már előállítottak, őt súlyos testi sértéssel és rablással gyanúsítják.

Mint közleményükben írták, a támadók legalább öt embert bántalmaztak. Mindnyájukat korrozív folyadékkal öntötték arcon 22 óra 25 perc és 23 óra 37 perc között.

Legutóbb egy hónappal ezelőtt, Kelet-Londonban történt hasonló savtámadás, akkor egy nőt és unokatestvérét sebesítették meg a bűnözők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.