Exelnök

Jimmy Carter rosszul lett

A 92 éves exelnököt kórházba kellett szállítani.

2017.07.14 03:30ma.hu
Fotó: AP

A Habitat for Humanity nevű, humanitárius célú lakásépítéssel foglalkozó civilszervezet winnipegi építkezését látogatta meg Jimmy Carter, aki 1977 és 1981 között az Egyesült Államok elnöke volt. A 92 éves exelnök a munkákba is besegített, a tűző napon azonban sok folyadékot vesztett és rosszul lett, kiszáradási tünetekkel vitték kórházba - írja az MTI.

Carter azt mondta a szervezet munkatársainak, hogy jól van, és folytassák a munkát. Mentőt hívtak hozzá és kórházba vitték.

A volt elnök feleségével hetek óta járja a Habitat for Humanity Kanada-szerte zajló építkezéseit, a mostani volt a 34. alkalom, hogy a házaspár önkéntesnek jelentkezett az atlantai székhelyű humanitárius szervezetnél. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.