Terrorizmus

Európán állhat bosszút az Iszlám Állam?

Azután, hogy az iraki Moszult sikerült visszafoglalni az Iszlám Állam terrorszervezettől szakértőnk szerint koránt sincs vége a terrorveszélynek.

2017.07.10 20:27ma.hu
hirdetés

Azután, hogy az iraki Moszult sikerült visszafoglalni az Iszlám Állam terrorszervezettől szakértőnk szerint koránt sincs vége a terrorveszélynek. Kaiser Ferenc szerint Moszul elvesztése után megint lesz néhány radikális, aki úgy érzi, hogy most neki kell valamit tennie. Az Iszlám Állam európai harcosai állhatnak bosszút az iraki ostromért. Elképzelhető, hogy a következő hetekben újra európai nagyvárosok lesznek terrortámadás célpontjai.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.