G20

G20 - Trump és Putyin is elégedett

Egyaránt kedvezően értékelte első találkozójuk létrejöttét Donald Trump és Vlagyimir Putyin. Az amerikai és az orosz elnök pénteken tárgyalt a németországi Hamburgban, a G20-csúcs közben.

2017.07.07 16:56MTI
Fotó: AP

A megbeszélés után közösen tett sajtónyilatkozatban az elsőként megszólaló amerikai elnök kiemelte, hogy "nagyon pozitív" volt első személyes, hivatalos takálkozó.

Hozzátette, hogy számos témáról beszéltek és arra számít, hogy az amerikai-orosz viszonyban sok kedvező fejlemény adódik a kapcsolatfelvételből.

Az orosz elnök rámutatott, hogy telefonon már többször beszéltek. Azonban "egy telefonbeszélgetés sohasem elég" - tette hozzá, kifejezve reményét, hogy a találkozónak lesznek eredményei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.