Állat

9 kilós élő homárra bukkantak egy poggyászban a bostoni repülőtéren

Homár szállítása nem tilos, élő homárt is felengednek repülőgépre, de "tiszta, műanyag, szivárgásmentes tartályban kell elhelyezni".

2017.06.27 12:16MTI

Egy kilenckilós élő homárt fedeztek fel egy utas poggyászában a bostoni Logan nemzetközi repülőtéren - jelentette be a légi kikötő biztonsági szolgálatának (TSA) illetékese.

Fotó: AP

Michael McCarthy szóvivő közölte, hogy a homárt vasárnap találták meg egy utas poggyászában, “ez volt a legnagyobb homár, amelyet valaha láttam”.

A biztonsági szolgálat szerint homár szállítása nem tilos, élő homárt is felengednek repülőgépre, de “tiszta, műanyag, szivárgásmentes tartályban kell elhelyezni”.

A szóvivő elmondta, hogy a homár egy hűtőtartályban volt és “egészen kedvesen együttműködött az átvilágítási folyamat során”.

Az illetékes egy fotót is bemutatott, amelyen az egyik biztonsági ember kezében tartva megmutatja az óriáshomárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.