Bomba?

Fenyegető cédula miatt kellett evakuálni egy ausztrál gépet

Az utasok közvetlenül a kifutópályára ugrottak a Virgin Australia légitársaság ATR 72 típusú repülőgépéről, hátrahagyva a csomagokat.

2017.06.06 12:34MTI

A Sydneyből az Új-Dél-Wales államba, Alburybe tartó repülőgép utasai a leszállás után öt perc alatt elhagyták a gépet, ezalatt egy férfit őrizetbe vettek, a WC-ajtóra ragasztott céduláról pedig kiderült, hogy üres fenyegetés.

A rendőrség nem közölte, hogy mit írtak az ajtóra ragasztott papírzacskóra, az ABC tévé szerint csak egyetlen szót, a The Australian című lap értesülése szerint viszont azt, hogy egy bombát rejtettek el a repülőgépen.

Beszámolók szerint utasok közvetlenül a kifutópályára ugrottak a Virgin Australia légitársaság ATR 72 típusú repülőgépéről, hátrahagyva a csomagokat.

A hatóságok nem találtak semmiféle pokolgépet, közölték, hogy átverésről van szó. Az őrizetbe vett személyről, indokairól egyelőre semmit nem tudni. A 68 férőhelyes repülőgépen 42-en utaztak Sydneyből Alburybe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.