Manchesteri merénylet

Ariana Grande meglepte a manchesteri merénylet sérültjeit

Az énekesnő egy gyerekkórházban látogatta meg a robbantás sérültjeit.

2017.06.03 18:16ma.hu

perc alatt el kelt az összes jegy.

Az amerikai énekesnő pénteken meglepetéslátogatást tett a múlt havi, 22 halálos áldozatot követelő terrortámadás lábadozó sérültjeinél egy gyermekkórházban.

Lauren Thorpe, akinek nyolcéves lánya, Lily maga is megsérült a robbantásban és jelenleg a műtétje utáni rehabilitációját végzi, a CNN-nek elmondta, hihetetlen volt, amikor a popsztár besétált az ajtón.

"Mindenkinek hozott egy napraforgót és egy plüssmackót. Lily csodálatosan érezte magát vele. Ariana letérdelt a lányom mellé és azt mondta neki: büszke vagyok rád, nagyon erős vagy és jó úton haladsz a felépüléshez" - mesélte elérzékenyülve az édesapa.

Jaden, egy másik sérült lány a Twitteren osztott meg egy fotókat a nagy találkozásról.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.