Állati

Gigantikus békát lőtt le egy vadász

Futótűzként terjed a világhálón a felvétel, amit még a helyi vadászegyesület is megosztott a Facebookon.

2017.05.28 09:36ma.hu

Marcuz Rangel tett fel egy képet a Facebookra, miután a texasi Batesville-ben levadászott egy gigantikus amerikai kecskebékát. A Dél-Texas Vadászegyesület is megosztotta a bejegyzést. A felvételen Rangel kezében tartja a fegyverét és az állatot is.

Az internet népe persze hamar fellázadt a felvétel ellen, sokan csodálkoztak, de többen voltak azok, akik megkérdőjelezték az állat létezését, míg szakértők szerint optikai trükkel van dolgunk.

Steve Lightfoot, a Texas Parks & Wildlife Department szóvivője megerősítette, hogy valós állat lett lefotózva, de az korántsem akkora, mint a felvételen látszik, a kamerával trükköztek a fénykép készítésekor, de tulajdonképpen tényleg a szokásosnál nagyobb volt a béka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.