Manchesteri merénylet

A Simple Minds kedden fellépett Manchesterben

Az együttes szerint a koncert lemondása gyávaság lett volna.

2017.05.25 01:30MTI
Fotó: AFP

A Simple Minds skót rockzenekar nem mondta le keddi manchesteri fellépését, bár a rajongók nagyjából ötöde kegyeleti okokból távol maradt a koncertről - tudósított a BBC hírportálja.

Az együttes szerint a koncert lemondása gyávaság lett volna. Rajongóik közül sokan egyetértettek velük. Sok száz néző azonban távol maradt, mert szerintük "túl hamar" volt a fellépés a 22 ember halálát okozó hétfő éjjeli merénylet után.

A Simple Minds koncertje volt a legnagyobb kedd este Manchesterben. Jim Kerr énekes a színpadon elmondta: kedden reggel el kellett dönteniük, játszanak-e este vagy lemondják a fellépést és elutaznak a városból a hétfő éjjeli merénylet után.

"Ha nem lépünk fel, mindenki megértette volna, miért. Végigkérdeztünk az együttes tagjait és a segítő csapatot, mindenki a koncertre szavazott" - idézte fel Kerr.

A Take That más döntést hozott, ők lemondták kedd esti liverpooli fellépésüket "a hétfő esti manchesteri robbantás áldozatai iránti tiszteletből".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.