Baleset

Villanyoszlopnak ütközött és lezuhant egy katonai helikopter Algériában

Lezuhant egy katonai helikopter vasárnap éjjel Algériában, Algírtól nyugatra, és a balesetben a fedélzeten lévő mind az öt ember meghalt.

2017.05.22 08:06MTI

A haditengerészet helikoptere felderítő küldetésen volt. Szemtanúk szerint egy villanyoszlopnak ütközött mielőtt lezuhant. A védelmi minisztérium egyelőre nem adott tájékoztatást a történtekről.

Legutóbb tavaly zuhant le katonai helikopter Algériában. Akkor 12 katona halt meg, két másik pedig megsebesült. Az algériai haderő legsúlyosabb légibalesete három évvel ezelőtt történt. Akkor egy C-130 Hercules típusú szállítógép zuhant le, és a balesetben 77 ember lelte halálát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.