Légi konfliktus

Újabb botrány: szülinapi torta miatt szállították le a családot a gépről

Egy szülinapi torta miatt tört ki veszekedés a JetBlue járatán. Végül leszállították a négytagú családot.

2017.05.15 12:31ma.hu

Leszállítottak egy négytagú családot a JetBlue New York-Las Vegas járatáról, miután nézeteltérésbe keveredtek a személyzettel egy születésnapi torta miatt.

A család a légitársaság szerint egy olyan felső tárolóba tette az édességet, amely a vészhelyzeti felszereléseknek van fenntartva. A légitársaság szerint többszöri felszólításra sem vették le onnan, sőt, káromkodtak, kiabáltak a személyzettel. Álláspontjuk szerint azért szállították le őket, mert a család viselkedése "magában hordozta a konfliktus elmérgesedését a levegőben".

A család persze másként látja a történteket. Ők azt állítják, amint az egyik stewardess megkérte őket, hogy vegyék le a tortát, lerakták egy ülés alá.

Ám ekkor állítólag odajött egy másik légiutas-kísérő, és heves vitába bonyolódott az előzővel.
A családfő odaszólt nekik, hogy minden rendben van, erre közölték vele, hogy ez nem az ő dolga, és hogy nem volt együttműködő. Mire a családfő megkérdezte, hogy "Asszonyom, Ön ivott?"

Ezután jöttek a rendőrök, és leszállították a családot. A családfő nem érti, miért szállították le őket. Bár jegyük árát visszakapták, perelni fognak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.