Diplomácia

Putyin üzent Trumpnak

Üzenetet küldött Vlagyimir Putyin orosz elnök Szergej Lavrov külügyminiszter közvetítésével Donald Trump amerikai államfőnek.

2017.05.11 16:02MTI

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője nem fejtette ki, hogy milyen üzenetet adott át Lavrov Trumpnak kettejük szerdai találkozóján az amerikai fővárosban. A szóvivő szerint az orosz külügyminiszter washingtoni tárgyalásai folytatását jelentették a két elnök nemrégiben lefolytatott telefonbeszélgetésének.

Peszkov “pozitív tényként” értékelte Trump és Lavrov megbeszélését, és “mérsékelt derűlátásának” adott hangot az orosz-amerikai kapcsolatok alakulását illetően, hozzátéve, hogy azok ügyében még sokat kell dolgozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.