Királyi gondok?

Válságstáb a Buckingham-palotában: a hívek a királynő egészségéért aggódnak

A királynő segítői az egész udvart összehívták egy rendkívüli értekezletre. Egy belsős forrás szerint nincs ok az aggodalomra.

2017.05.04 11:19ma.hu
Fotó: AFP

Vad spekulációk indultak a közösségi oldalakon, miután kiderült, hogy rendkívüli stábértekezletet tartanak a Buckingham-palotában - írja a Daily Mail.

Még a királynő személyzete sem tudja, miért hívták össze az ülést; mindez rendkívül szokatlan, többen attól tartanak, hogy II. Erzsébet vagy férje, Fülöp herceg egészségi állapota romolhatott meg.

Az értekezletet Sir Christopher Geidt, a királynő jobbkeze tartja majd. A Buckingham-palota egyelőre nem kommentálta a sajtóban felröppent híreszteléseket, de az AP hírügynökség egy belsős forrásra hivatkozta azt írta, nincs ok az aggodalomra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.