Szerencsére csak műszaki hiba történt

Tévesen jelentettek légiriadót a moszkvai metróban

Légiriadót jelentettek be pénteken a moszkvai metró Paveleckaja állomásán, a hálózatot üzemeltető vállalat szerint műszaki hiba történt.

2017.04.28 13:18MTI
hirdetés

Sajtóértesülések szerint az állomás hangszórói öt percen át sugározták azt a figyelmeztetést, hogy az orosz fővárosban légiriadót hirdettek ki, és hogy az összes mozgólépcső csak lefelé működik. Ugyanakkor a gyakorlatban semmilyen rendkívüli intézkedés nem történt.

Andrej Kruzsalin, a moszkvai metró szóvivője szerint a hangszórók karbantartás közben keletkezett, mintegy öt percig tartó műszaki hiba miatt riadóztatták az utasokat. Kruzsalin a média első megkereséseire még letagadta az incidenst.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.