Ehhez senki nem járult hozzá

Sokkot kapott, mikor meglátta haldokló édesapja fotóját egy cigisdobozon

Az asszony egészen biztos benne, hogy apját tudta és hozzájárulása nélkül fotózták le kórházi ágyán.

2017.04.25 12:35ma.hu

A 42 éves Jodie Charles valósággal rosszul lett, mikor meglátta haldokló édesapja fotóját egy doboz Amber Leaf cigarettán. A fotón a férfi eszméletlenül fekszik kórházi ágyán, szájából egy cső lóg ki. David Ross 2015-ben, 66 évesen hunyt el.

Fotó: South West News Service

Bár az idős brit férfi valóban dohányzott, nem emiatt halt meg. Csontvelőproblémái és limfómája volt, ezek miatt tíz hónapot töltött kórházban, és több alkalommal életmentő gépekre kapcsolták. Valószínüleg egy ilyen alkalommal fotózta le valaki.

"Száztíz százalékig biztos vagyok benne, hogy soha nem egyezett bele ilyesmibe" mesélte az elkeseredett asszony több helyi lapnak is.

A cigarettásdobozokon szereplő, elrettentő képekért felelős Európai Bizottság azonban azt közölte, hogy bár valóban felfedezhető hasonlóság, azon a fotón nem David Ross látható. A Bizottság a személyiségi jogok védelme miatt nem adhatja ki a férfi nevét, de biztosították Jodit, hogy nem az apja az, illetve, hogy mind a 42, dohánytermékekre szánt fotót engedéllyel használják.

A nő és édesanyja azonban nem hisz nekik: "Húsz éven át én vágtam apám haját, pontosan ismerem az arca minden egyes négyzetcentijét."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.