Szerbia

Három családtagjával végzett, majd öngyilkos lett egy szerb férfi

Megölte feleségét, sógorát és fiát, majd a helyi templom udvarán öngyilkos lett egy 76 éves szerbiai férfi hétfőn a kelet-szerbiai Galambóc közelében.

2017.04.24 13:11MTI

A férfi a fia feleségét is megsebesítette két lövéssel, őt megoperálták, állapota nem válságos.

A gyilkosságokhoz családi vita vezetett, az illetékes rendőrség beszámolója szerint a nyugdíjas férfi összeveszett fiával, majd ezt követően kezdett el lövöldözni.

Az elkövetőnek volt fegyvertartási engedélye, a pisztolyt törvényes úton vásárolta.

A rendőrség azt is közölte, hogy a szóban forgó, tekintélyes családban korábban soha nem jelentettek erőszakos cselekményt, ezért semmi nem utalt arra, hogy a hétfőihez hasonló bűncselekmény történhet.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.