Szerencsejáték

27 milliárd forintot nyert valaki az Eurojackpoton

Annyit közöltek, hogy nem Magyarországon adták fel a nyertes szelvényt, de mi tudjuk hogy Finnországba került a nyeremény, ami azért érdekes, mert Finnországban húzzák ki a számokat, és a három legnagyobb összeget között nyerők között mind található finn.

2017.04.15 13:19ma.hu

Kihúzták az Eurojackpot eheti számait:

6, 22, 33, 46, 49

1, 5

Egy játékos találta el az 5+2 számot, ezzel bruttó 86 970 703 €-t nyert (27,196,337,524 forint). Bár a Szerencsejatek.hu csak annyit közölt, hogy nem Magyarországon adták fel a nyertes szelvényt. Mi tudjuk, hogy Finnországba került a nyeremény.

Érdekesség, hogy nemcsak a legnagyobb nyerőosztályban, hanem a két következő nyerőosztályban is - amelyek szintén nagyon ritkák - van finn nyertes. Persze ennek semmi köze ahhoz hogy Finnországban huzzák a számokat.

9 hete egyébként pont Magyarországon vitték el a főnyereményt, 20 millió eurót (7 milliárd forint), ez volt az első itthoni telitalálat ezen a játékon. És pont 27 milliárdot nyert tavaly októberben egy német játékos, ez akkor az ország legnagyobb lottónyereményének számított.

A következő héten 10 millió euróért lehet játszani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.