Terror

Lövöldözés egy kaliforniai általános iskolában

Az ABC televízió helyszíni híradása szerint több halálos áldozat van.

2017.04.10 20:22MTI

Lövöldözés tört ki a kaliforniai San Bernardino egyik általános iskolájában hétfőn, helyi idő szerint kora délután. Az osztályteremben, tanítási szünetben dördült el négy lövés. Az ABC televízió helyszíni tudósítása szerint az első jelek arra utalnak, hogy gyilkossági, és nyomában öngyilkossági kísérlet történt. Az iskola kommunikációs igazgatójának tájékoztatása szerint négyen sebesültek meg, köztük egy tanár. Kórházba vitték őket. A lövöldöző diák őrizetben van. Az iskola környékét lezárták, a közeli iskolákat elővigyázatosságból úgyszintén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.