Vészfék

Súlyos vonatbaleset Moszkvában: legalább 31 sérült

Legalább 31-en megsérültek, miután összeütközött egy személyvonat és egy elővárosi vasút Moszkva nyugati részében. Videó.

2017.04.09 13:25MTI

Vlagyimir Pucskov, az orosz katasztrófavédelem moszkvai szóvivőjének tájékoztatása szerint a sérültek között külföldiek is vannak.

Húsz embert, köztük egy gyereket kórházba kellett vinni. Hatan közülük súlyos állapotban vannak.

A baleset szombat este történt, az után, hogy a Moszkva és Uszovo között közlekedő elővárosi vasút vezetőjének vészfékeznie kellett, mertegy férfi átszaladt a síneken.

A hirtelen fékezés miatt az elővárosi vasutat követő személyvonat is vészfékezett, de a távolság a két szerelvény között nem volt elég az ütközés elkerüléséhez.

Kisiklott az elővárosi vasút négy vagonja, a Moszkvából a fehéroroszországi Bresztbe tartó személyvonatnak pedig a mozdonya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.