Öngyilkosság egy hülye vicc miatt

Ízléstelen netes "tréfa" miatt ölte meg magát a 11 éves kisfiú

Tysen Benz azt látta az egyik közösségi oldalon hogy barátnője öngyilkos lett, ezért végzett magával. Túl későn derült ki, hogy a lány csak "meg akarta viccelni" a fiút.

2017.04.09 11:37ma.hu

Felakasztotta magát egy 11 éves michigani kisfiú, miután az egyik közösségi oldalon azt látta, hogy barátnője öngyilkos lett. Sajnos későn derült ki, hogy a lány csak viccnek szánta az egészet.

Tysen Benz 11 éves volt

Tysen Benz elhitte, hogy barátnője megölte magát, ezért közzétette a közösségi oldalon, hogy ő is ezt fogja tenni. Rejtély, hogy az üzenetről miért nem szólt egyik ismerőse sem egy felnőttnek.

A kisfiú holttestét a szobájában fedezte fel édesanyja.

A barátnő ellen vádat emelnek az internet rosszindulatú használata és számítógép bűncselekményhez való használata miatt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.