Erőszak

Megkéselték a székelyföldi Máréfalva polgármesterét

Kovács Imre állapota nem életveszélyes.

2017.04.07 05:42MTI

Több késszúrással megsebesítették csütörtökön a Székelyudvarhely közelében fekvő Máréfalva polgármesterét, Kovács Imrét, aki egy törvénytelenül legeltető juhász ellen próbált fellépni - közölte a Székelyhon.ro portál.

Az elöljáró többszöri lakossági bejelentés nyomán ment ki a falu határába, hogy felelősségre vonja a birtokháborító juhászt. Ekkor történt a késelés, mely következtében Kovács Imre a fején és a karján szenvedett sérüléseket. A tettes elmenekült a helyszínről, a rendőrség az este folyamán nagy erőkkel kereste.

A Hargita megyei rendőr-kapitányság szóvivője, Gheorghe Filip megerősítette a Székelyhonnak a történteket. Hozzátette: Kovács Imre állapota nem életveszélyes. A portál úgy tudta, a polgármestert meg kellett műteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.