Kínos

Emberi ürüléket találtak a kólásdobozokban

A kellemetlen "adalékot" a Coca-Cola egyik írországi gyárában fedezték fel az üdítős dobozokban. Le kellett állítani a termelést.

2017.03.28 14:38ma.hu
hirdetés
Fotó: AFP

Emberi ürüléket találtak a feltöltésre váró üdítős dobozokban a Coca-Cola egyik írországi gyárában. A lisburni üzemben a múlt héten le kellett állítani a termelést, miután a Németországból szállított csomagolóanyag elakadt a gépeken. Ekkor vették észre, hogy több dobozban ürülék van.

"Szörnyű volt, a gépeket 15 órára leállították, amíg kipucolták" - mondta az Irish Independent informátora. Mint hozzátette, rendhagyó esetről van szó, mert a dobozokat általában az Egyesült Királyságból kapják, most viszont valamiért Németországból érkeztek. Az informátor elárulta: a kólásdobozok tetejük nélkül érkeznek a gyárba, az a feltöltés után kerül rájuk. A gyárban azt feltételezik, hogy az út során valakik elbújtak a teherautón, és ők üríthettek a dobozokba.

A gyárban a rendőrség is vizsgálódott, a Coca-Cola pedig azt közölte, hogy minden érintett terméküket bevonták. Az ír élelmiszer-biztonsági hivatal tájékoztatása szerint nincs nyoma annak, hogy a szennyezett áru kijuthatott volna a piacra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.