USA

Melania Trump és fia ősztől él a Fehér Házban

Trump elnökké választása után hitvese és fiuk nem költözött a családfővel Washingtonba, hanem New Yorkban, a Trump-toronyban maradt, mert a First Lady meg akarta várni a tanév végét.

2017.03.29 05:30MTI

Melania Trump - Donald Trump amerikai elnök felesége - és fiuk, Barron ősztől a Fehér Házban élnek - adta hírül kedden a Fehér Ház.

Trump elnökké választása után hitvese és fiuk nem költözött a családfővel Washingtonba, hanem New Yorkban, a Trump-toronyban maradt, mert a First Lady meg akarta várni a tanév végét. Azóta a Trump-házaspár New York és Washington között ingázik.

Barron Trumpot egy washingtoni magániskolába íratják be, ősztől ott folytatja a tanulmányait. A bulvársajtóban - de a CNN hírtelevízióban is - sokáig téma volt, hogy a szlovén születésű volt topmodell esetleg soha nem is akar beköltözni a Fehér Házba, mert nincs ínyére, hogy First Lady legyen. Trumpék nem reagáltak a bulvárhírekre, és kommentátorok szerint Melania Trump visszafogottságának is betudható, hogy népszerűsége Donald Trump megválasztása óta folyamatosan emelkedik.

A Fehér Ház kedden azt is bejelentette, hogy az arizonai Stephanie Grisham lesz a First Lady kommunikációs igazgatója, és egyben a Fehér Ház helyettes szóvivője.

A kétgyermekes Grisham a tavalyi elnökválasztási kampányban Donald Trump kommunikációs csapatában dolgozott, az arizonai kampány szervezésében oroszlánrésze volt. Korábban a Republikánus Párt szóvivője volt az arizonai törvényhozásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.