Állatkínzás

Öt évet kapott a férfi, aki beragasztotta kutyája száját

A legsúlyosabb kiszabható büntetéssel sújtotta a bíróság.

2017.03.27 15:18ma.hu

A Caitlyn nevű kutyusról készült felvételeken az egész világ elszörnyedt 2015-ben. "Gazdáját", a dél-karolinai William Dodsont végre elítélték. Öt év börtönt kapott, ami az állam jogszabályai alapján a legsúlyosabb kiszabható büntetés állatkínzásért.

"Bárcsak többet adhatnék önnek" - jelentette ki ítélethirdetéskor a bíró.

Sajnos, nem ő volt az egyetlen kutyus, aki így járt >>>

Több műtétet is végre kellett hajtani a kutyuson (Fotó: Charleston Animal Society)

A férfit idegesítette a kutya ugatása ezért beragasztotta a száját, majd kikötötte a kertben. Caitlyn már kritikus állapotban volt mire sikerült megszöknie. Egy járókelő talált rá és vitte el orvoshoz. Több helyreállító műtétet is végrehajtottak az akkor mindössze 15 hónapos kutyuson. A hegek még mindig látszanak az arcán, de már jól van. Remélhetőleg egyszer elfeledi az átélt borzalmakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.