Tragédia

Gyermeket dobott a Vágba egy férfi

A rendőrök nagy erőkkel keresnek egy gyereket a Vágban Galgócnál.

2017.03.24 18:18MTI

A tvnoviny.sk információi szerint a rendőrök nagy erőkkel keresnek egy gyereket a Vágban Galgócnál.

A napilap úgy tudja, a kisgyermeket egy férfi dobhatta a folyóba. Két fiatal épp a folyó partjánál sétált, amikor egy gyerek sikítását hallották. Nem sokkal később egy férfi lépett oda hozzájuk, aki közölte: „Valami szörnyűséget tettem!” – írja a tvnoviny-re hivatkozva a parameter.sk.

A fiatalok értesítették a rendőrséget, a folyó medrét a délelőtti óráktól búvárok kutatták rendőrök és tűzoltók segítségével.

Martina Kredatusová, a nagyszombati kerület rendőrségi szóvivője megerősítette az értesülést, bővebb információt azonban nem árult el a mentőakcióról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.