Majdnem az életét adta egy Facebook-fotóért

Lezuhant a szikláról, mert jó fotót akart

Addig pózolt a sziklán, amíg egyszer csak a mélybe zuhant. Társait sokkolta az eset.

2017.03.24 09:54ma.hu

Egy hegymászótársaság éppen a Délnyugat-Kínában lévő Csikung-hegyen kirándult, mikor úgy döntöttek, hogy a csodálatos panoráma előtt készítenek felvételeket a közösségi oldalakra, megörökítvén, milyen csúcsot döntöttek meg újfent. Az egyik hegymászó egy sziklánál pózolt, ám a lehető legtökéletesebb felvételt szerette volna viszontlátni magáról. Ezért nem csak állva, hanem felfüggeszkedve is akart egy képet, ám nem tudta magát megtartani és a mélybe zuhant. A levegő is megfagyott sporttársai körül, de mint kiderült, puha talajra esett, így kisebb sérülésekkel úszta meg nagyra törő álmait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.