Tragédia

Lavina ölt meg egy magyar turistát

A férfi azonosítása folyamatban van, annyit tudni, hogy 40 év körüli lehetett. Az sem tiszta, hogy a Grúziában tartózkodó magyar delegáció tajga volt-e.

2017.03.18 12:49ma.hu

Lavina temetett be egy magyar turistát síelés közben Grúziában pénteken, az észak tbiliszi üdülőhely, Gudauri közelében. A hatóságok még nem azonosították az elhunytat, annyit tudni, hogy egy 40 év körüli férfi esett áldozatául a lavinának. A baleset akkor történt, mikor egy csoport turista a fő útvonaltól távol síelt. Néhány perccel a lavinaomlás után már sikerült kihúzni a férfit, de akkorra már nem élt. A síelés márciustól már nagyon veszélyes, mivel az olvadások miatt menő a lavinaveszély. Azt sem tudni még, hogy az áldozat tagja volt-e annak a magyar küldöttségnek, amely Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszterrel az élen grúz vezetőkkel folytatott tárgyalásokat pénteken Tbilisziben.

Forrás: RSOE EDIS


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.