Baleset

Tűzgolyóként száguldott tovább a benzinkútba rohanó autó

Megtolt egy Hondát is, amit végül egy fa állított meg, mivel kettészakadt a jármű. Videók a cikkben!

2017.03.14 21:31ma.hu

A benzinkút biztonsági kamerája rögzítette a balesetet, mely során egy autó beszáguldott egy üzemanyagtöltő állomásra, szerencsésen elszáguldott két kút mellett, azonban a harmadikat egyenesen letarolta. A kiömlő üzemanyag miatt a SUV kigyulladt, tűzgolyóként száguldva tovább. A szerencsétlenségben egy másik sofőr is megsérült, illetve a jármű vezetője és utasa is. A rendőrség szerint a SUV sofőrje egy autómegosztó szolgáltatás alkalmazottja volt.

Az Észak-Seattle-ben történt baleset a tanúk szerint azzal kezdődött, hogy egy 2007 Nissan X-Terra hatalmas sebességgel száguldott, majd megtolt egy Honda Accordot, amitől az egy fának csapódott és szétszakadt. A Honda 35 éves vezetőjét úgy kellett kivágni a kocsijából, súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A SUV-ot végül a lerombolt kútfej állította meg. 40 éves női utasát szintén kórházba vitték. Sofőrjét vérvizsgálatnak vetik alá.

Így végeze a Honda

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.