28 embert gázolt el

Nagyon részeg volt a New Orleans-i gázoló

Erősen ittas állapotban volt az a férfi, aki szombat este New Orleansban teherautójával belerohant egy felvonulást néző tömegbe, és elgázolt 28 embert.

2017.02.27 08:17MTI

Michael Tidwel, a helyi rendőrség szóvivője tájékoztatása szerint a 25 éves gázoló, Neilson Rizzuto véralkoholszintje két órával az eset után 0,232 ezrelék volt, közel háromszorosa a megengedett, 0,08 ezreléknek. Vádat emeltek ellene.

Neilson Rizzuto (Fotó: New Orleans-i rendőrség)

Rizzuto helyi idő szerint szombat este teherautójával nekiment több gépkocsinak, majd belerohant egy felvonulást néző tömegbe, és 28 embert elgázolt. Huszonegy embert kórházba vittek, tucatnyit válságos állapotban.

Egy szemtanú elmondása szerint a teherautó vezetője úgy tűnt, alig volt magánál, és mintha fogalma sem lett volna arról, mit tett.

A férfit azonnal elfogták. Az eset kapcsán nem merült fel terrorizmus gyanúja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.