Alien?

Rémisztő tengeri szörny tetemét mosta partra a víz a Fülöp-szigeteknél

Az elmúlt időszak igencsak felzaklatta a helyieket, miután egyre több fura dolgot is partra mosott a víz.

2017.02.24 12:27ma.hu

Az utóbbi időben eléggé felkavarta a helyieket az, hogy rémálomszerű lények tűntek fel a parton. A legutóbbi esetben egy 4,5 méteres, sűrű fehér "szőrzetű" lényt vetett ki magából a tenger.

A szakemberek szerint egy tengeri tehén teteme került a partra, a helyiek ugyanis úgy vélik, hogy tengeri szörnytámadás indult ellenük. Nehezen hiszik el, hogy nem így van, ugyanis 200 kilométerre arrébb egy kígyószerű lény tetemét találták meg ugyanígy a parton.

Persze a tudósok szerint mindössze az 1000 méter mélyen élő szíjhal egyik példánya vetődött partra. A National Geographic mindazonáltal arról így, hogy az utóbbi időben tényleg megszaporodtak az ilyen különleges esetek a térségben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.