Megmérgezték a diktátor féltestvérét

Újabb részletek derültek ki Kim Dzsongnam boncolásakor

A szakértők sem szívrohamra, sem tűszúrásra utaló nyomokat nem találtak Kim Dzsongun észak-koreai vezető féltestvérének, Kim Dzsongnamnak a boncolásakor.

2017.02.21 10:33MTI

A malajziai egészségügyi minisztérium magas rangú tisztségviselője hozzátette, hogy a halál oka továbbra sem ismert. A szövettani mintákat laboratóriumba küldték, és várják az eredményeket.

Kim Dzsongun és Kim Dzsongnam (Fotók: AP)

Egyelőre továbbra is rejtély, pontosan mi okozhatta az önkéntes száműzetésben élő Kim halálát február 14-én. A férfit állítólag két nő mérgezte meg a Kuala Lumpur-i nemzetközi repülőtéren mindössze egy órával gépe indulása előtt, meggyilkolásával kapcsolatban négy embert vettek őrizetbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.