Kim Dzsongnam

Felkavaró videó: így mérgezték meg a diktátor féltestvérét

Közzétették a Kuala Lumpur-i reptéren készült felvételt, amelyen látható, hogy gyilkolták meg az Észak-Koreai diktátor féltestvérét, Kim Dzsongnamot. Felkavaró képsorok!

2017.02.20 10:14ma.hu

A japán Fuji TV hozta le a kuala lumpur-i repülőtér biztonsági kameráinak felvételeit. Ezen jól látható, ahogy az észak-koreai diktátor, Kim Dzsong Un testvérét egy nő hátulról megközelíti, és valamit az arcához szorít. Ezt követően Kim Dzsongnam a repülőtér egyik alkalmazottjához, majd a biztonsági szolgálathoz fordul. Egyből viszik is a repülőtéri orvosi szobába, ahol azonnal megkezdik a kezelését. Végül a kórházba szállítása közben hunyt el.

Kim Dzsongnam Észak-Korea néhai kommunista diktátora, Kim Dzsongil elsőszülött fia volt. A dél-koreai Jonhap hírügynökség tudósítása szerint házasságon kívül született: anyja színésznő volt, aki Moszkvában halt meg. Dzsongnam jó ideje külföldön élt, nem volt semmilyen hivatalos észak-koreai tisztsége.

Eddig négy embert, köztük egy észak-koreai férfit vettek őrizetbe az ügy miatt Malajziában. Egyikük azt vallotta, azt hitte, kandi kamerás beugratásba vonták be. A helyi hatóságok szerint négy észak-koreai gyanúsított még a gyilkosság napján elmenekült az országból, s visszatértek Phenjanba.

Mint ismeretes, Magyarországon is megpróbálhatták megölni Kim Dzsongun féltestvérét. Szöul biztos benne, hogy Kim Dzsongun ölette meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.