Elismerés

Díjazták a külföldi vállalatvezetőket

Az elismeréseket pénteken este adták át a lap és a HIPA közös gálaestjén, ahol az idén harmadik alkalommal díjazták a külföldi vállalatvezetőket.

2017.02.12 01:30MTI

A Budapest Business Journal (BBJ) Az év külföldi vállalatvezetője (Expat CEO of the Year 2016) díját Jörg Bauer, a GE Magyarország Kft. vezetője, míg a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) különdíját Ekkehard Philipp, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. pénzügyi igazgatója kapta - tájékoztatták a díjak alapítói az MTI-t szombat hajnalban.

Az elismeréseket pénteken este adták át a lap és a HIPA közös gálaestjén, ahol az idén harmadik alkalommal díjazták a külföldi vállalatvezetőket.

Jörg Bauer a díjátadást követően hangsúlyozta: a díj nem egyéni teljesítményt mutat, hanem mindazt, amit közösen - "a GE Magyarországnál elértünk".

A BBJ Az év külföldi vállalatvezetője díjat olyan Magyarországon élő és dolgozó külföldi cégvezetőnek ítélik oda, aki az adott év során kimagasló szakmai tudásával és eredményeivel a legtöbbet tette a hazai fejlődés mellett a vállalat nemzetközi elismertségéért.

A befektetési ügynökség különdíját pedig Ekkehard Philipp Kecskemét város gazdasági fejlődése érdekében tett erőfeszítéseiért, valamint az ottani közösségre gyakorolt pozitív hatásáért nyerte el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.