Zsákbamacska

Kokaint talált a kakaóporos dobozban egy vásárló Zaragozában

A kábítószer értéke 13 ezer euró (4 millió forint).

2017.01.24 19:57MTI
Screenshot

Kokaint talált egy üzletben vett kakaóporos dobozban egy vásárló Zaragozában - írta az Heraldo de Aragón című lap internetes oldalán kedden.

Az újság beszámolója szerint az eset hetekkel ezelőtt történt. A vásárló otthon vette észre, hogy az élelmiszerboltban vett instant kakaópor doboza nincs teljesen lezárva, és mikor felnyitotta a kakaóba rejtve egy fehér port tartalmazó zacskót talált.

A dobozt a blokkal együtt bevitte a helyi rendőrségre, ahol megvizsgálták a zacskó tartalmát és kiderült: 250 gramm kokaint tartalmaz.

A lap szerint a kábítószer értéke 13 ezer euró (4 millió forint).

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Kizárták, hogy a gyárból érkezett volna a kokainos kakaó, és úgy vélik, hogy a boltban kerülhetett a drog a dobozba - közölte az újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.