Terrorizmus

Vegyi fegyverrel hajthanak végre terrortámadást Németországban

A német szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) arra figyelmeztetett, hogy iszlamisták vegyi fegyverrel hajthatnak végre terrortámadást Németországban.

2017.01.24 11:11MTI

A legszélesebb nyomozati jogkörű német rendőrségi szerv kockázatelemzése szerint valós veszély a terrortámadás vegyi anyagok felhasználásával, mert vannak az országban iszlamisták, akik tudnak és akarnak szerezni és céljaikra felhasználni "vegyi anyagokat nagyobb mennyiségben".

A BKA jelentése szerint a "reális opciók" közé tartozik a vegyi támadás társasházak ivóvízellátása ellen, és fokozott veszélyt jelentenek a lakosságra a vegyi üzemek vagy vegyipari szállítmányok elleni esetleges támadások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.