Állatkínzás

Élő adásban kínzott meg két kutyát bosszúból

Elevenen boncolta fel bosszúból, mert az állatvédők tüntetése miatt nem jutott el időben haldokló rokonához. Kegyetlen képsorok!

2017.01.20 20:33ma.hu

Egy kínai férfi még január 17-én közvetítette élőben, ahogyan felakaszt, illetve elevenen felboncol egy-egy kiskutyát. A kínai közösségi oldalról eltávolították a felvételt, de azóta több helyen újra megjelent.

A férfi azzal magyarázta tettét, hogy minap éppen haldokló rokonához rohant a pekingi kórházba, hogy még életében el tudjon köszönni tőle, ám az állatvédők éppen demonstráltak, így hatalmas dugó alakult ki, emiatt elkésett a kórházból, és csak pár perce maradt elköszönni.

Mivel Kínában nem tilos a kutyák leölése, így nem indítható ellene eljárás. Másik, hogy a férfi kilétét még nem sikerült felderíteni. A közösségi médián sokan úgy vélik, hogy kellően pszichopata az, aki élve kínoz állatot, ezért érdemes lenne letartóztatni.

A két kölyök - akik kiírása szerint testvérek voltak - az egyiket felakasztotta, a másikat pedig kikötözte, száját ragasztószalaggal összezárta és elevenen felnyitotta, kiszedte szerveit. Közben a kutya sírt fájdalmában, majd sokkot kapott, elájult és meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.