Erőszak

Minnie egérnek öltözött tolvajok loptak turistáktól Madrid belvárosában

A belváros kellős közepén található téren a jelmezesek látszólag pénzért fotózkodtak az arra járó turistákkal.

2017.01.20 18:27MTI

Az ismert rajzfilmfigurának, Minnie egérnek öltözve lopott meg turistákat két nő Madrid emblematikus és mindig zsúfolt főterén, a Puerta del Solon - közölte a spanyol rendőrség pénteken.

A belváros kellős közepén található téren a jelmezesek látszólag pénzért fotózkodtak az arra járó turistákkal. A közös fotó elkészülte után azonban egy turista észrevette, hogy táskájából eltűnt a pénztárcája, amelyben ezer euró volt.

A nő egy közelben posztoló rendőrtől kért segítséget. A korábban készült közös fotóknak köszönhetően - a jelmez alapján - elfogták a két elkövetőt.

A Minnie-jelmezekben elrejtve, két kötegben összesen nyolcezer eurót találtak a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.