Bűnügy

Vérfürdőt rendezett a párizsi metróban egy késes ámokfutó

A támadó több embert is megszúrt, a francia rendőrség nagy erőkkel keresi.

2017.01.20 12:49próba
Fotó: Flickr

Nagy erőkkel keresi a francia rendőrség azt a férfit, aki csütörtökön éjjel több utast is megtámadott a párizsi metróban - írja a Mirror.

A La Parisien értesülései szerint az ismeretlen támadó három férfit késelt meg a Riquet állomásnál. Az áldozatokat a szemtanúk mentették meg, a kiérkező tűzoltók kórházba szállították őket.

A férfi nem sokkal később a Jacques Bonsergent állomásnál is lecsapott - de nem járt sikerrel, a megtámadott utasnak sikerült megvédenie magát. Ezután a Gare de l'Est állomásra ment, ahol újabb két utast sebesített meg, majd elmenekült a helyszínről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.