Sztárhírek

Vujity Tvrtko is ott lesz Trump beiktatásán

A riporter ígéri, ha lehet, a ceremónia "minden pillanatáról" beszámol majd.

2017.01.19 16:30ma.hu
Fotó: Facebook

Vujity Tvrtko a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy számos külföldi hírességgel együtt ő is meghívást kapott Donald Trump beiktatási ceremóniájára. Az Egyesült Államokban élő tévés egyelőre nem árulta el, hogy miért hívták meg a hamarosan hivatalba lépő elnök beiktatására, de biztosította a rajongóit, hogy ha alkalma adódik, és a szigorú biztonsági intézkedések is lehetővé teszik, a ceremónia minden pillanatáról beszámol majd a követőinek.

Fotó: Facebook

Tvrtko a meghívóról készült fotót is feltette a Facebookra. "Tudom, okozok egy kis meglepetést: meghívottként holnap részt veszek az Egyesült Államok 45-ik elnökének, Donald J. Trumpnak a beiktatási ceremóniáján. Megmutatom Nektek a meghívóimat is, amely szerint pontosan az eskütétel helyével szemben ülök majd, a központi tribünön, ránézésre 30-40 méterre az eseményektől. A hogyanokra és miértekre később válaszolok, mindehhez csaknem húsz évet kell visszamennem az időben..." - írta rendkívül titokzatosan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.