Sztárhírek

Michael Flatley is fellép Trump beiktatási ceremóniáján

A rajongók a Facebookon dühöngenek amiatt, hogy az ír táncos is beállt a megválasztott amerikai elnök "táborába".

2017.01.19 14:26ma.hu
Fotó: AFP

A Lord of The Dance és a Riverdance egykori sztártáncosa, Michael Flatley is fellép Donald Trump beiktatási ceremóniáján - írja a TMZ.

A bulvárlap szerint Flatley-t az utolsó pillanatban hívták meg a Liberty Ballra. Mivel a nemzetközi hírességek többsége nem adja a nevét az eseményhez, rajta kívül főleg olyan Európában kevésbé ismert előadók fognak fellépni a gálán, mint Sam Moore, Travis Greene vagy a The Rockettes.

Flatley fellépésének a hírét kimondottan dühösen és csalódottan vették tudomásul a rajongói, akik a sztár Facebook-oldalán tiltakoztak az ellen, hogy kedvencük fellép az Egyesült Államok új elnökének beiktatásán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.