Korrupció

Korrupt határrendészeket fogtak a román-magyar határon

A román korrupcióellenes ügyészség ügynökei 19 rendészt tartóztattak le.

2017.01.19 01:30MTI

A román-magyar államhatár Arad megyei átkelőinél tevékenykedő, korrupcióval gyanúsított határrendészeket vett őrizetbe szerdán a román ügyészség - közölte a Digi24 hírtelevízió.

A romániai korrupcióellenes ügyészség (DNA) képviselői szerda reggel négy Arad megyei határátkelőhelyen foglaltak le dokumentumokat, és 19 határrendészt kísértek be a DNA temesvári székházába. A hírtelevízió úgy tudja, a bekísért személyeket azzal gyanúsítják, hogy mind ember-, mind árucsempészeti ügyekben szemet hunytak csúszópénz ellenében.

A híradás szerint négy határrendészt - köztük a Gyula - Varsánd határátkelőhely parancsnokát - őrizetbe vett az ügyészség, a többiek kihallgatása folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.