USA

Kórházba vitték idősebb George Busht

A 92 éves politikust egy houstoni kórházba vitték, állapota stabil.

2017.01.18 09:20MTI

Kórházba vitték idősebb George Bush volt amerikai elnököt - jelentette szerdán a KHOU houstoni televízió Bush hivatalának vezetőjére hivatkozva.

Jean Becker azt mondta, hogy a 92 éves politikust egy houstoni kórházba vitték, állapota stabil. Bush jól van, és várhatóan néhány napon belül hazaengedik. Azt nem közölte, hogy miért szállították kórházba, de helyi idő szerint szerda reggel bővebb tájékoztatást ígért.

Fotó: Getty

George Herbert Walker Bush 1989 és 1993 között volt az Egyesült Államok 41-ik elnöke. Fia, George W. Bush volt az Egyesült Államok 43. elnöke.

Az amerikai médiában a közelmúltban napvilágot láttak aggodalomra okot adó hírek idősebb Bush egészségi állapotáról. Pénteken lesz az Egyesült Államok 45. elnökének, Donald Trumpnak a beiktatási ünnepsége, amelyen jelen lesz több volt amerikai elnök is, de a híradások szerint az idősebb Bush várhatóan nem tud Washingtonba utazni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.