Légikatasztrófa

Teherszállító repülőgép tarolt le egy falut, legalább harmincheten meghaltak (videó)

A Hongkongból Isztambulba tartó Boeing 747-es Kirgizisztánban zuhant le. Több tucat ház dőlt össze, a halottak között több gyerek is van.

2017.01.16 13:47ma.hu
Fotó: AFP

Legalább harmincheten meghaltak és többen megsérültek, amikor egy török teherszállító repülőgép egy kirgizisztáni falura zuhant hétfőn délelőtt. A Mirror úgy tudja, hogy a gép a közeli Manas repülőtéren akart leszállni a sűrű ködben.

Az áldozatok között több gyerek is van. A lezuhanó gép több tucat házat romba döntött, a roncsok szanaszét hevernek az utcán. A mentőalakulatok az egyik pilóta és több helybéli holttestét is kiemelték a romok közül.

A hivatalos információk szerint egyelőre nem tudni, pontosan mi okozta a katasztrófát.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.